Bemutatkozás

Az 1996-ban alapított PQS cégcsoport napjainkra a hazai létesítménygazdálkodási piac egyik meghatározó szereplőjévé fejlődött. Az alapító német Plural GmbH nagy hagyományokra visszatekintő vállalati kultúráját nem feledve, jelenleg 100%-os magyar tulajdonban működik a társaság.  Az innovatív vezetői szemléletnek köszönhetően 2012-re a szolgáltatási portfólió és annak földrajzi kiterjedése teljessé vált, hiszen munkatársaink az ország minden nagyvárosában ügyfeleink rendelkezésére állnak és képesek gyakorlatilag minden létesítménygazdálkodási szakág feladatainak ellátására. Szakértelem, körültekintés és a minőségi elvárásoknak való megfelelés mozgatja csapatunkat, így biztosítva ügyfeleink maximális elégedettségét és a hosszútávon fenntartható együttműködést velük. Fejlődésünk töretlen és ennek eredményeként 140 ügyfél 600 telephelyét látjuk el szolgáltatásainkkal, közel egy millió négyzetméternyi terület takarítása és műszaki üzemeltetése által. A létesítményüzemeltetési feladatokon túl jelentős piaci részesedést tudhatunk magunkénak az étkeztetés területén is, hiszen irodaházi és gyári éttermeinkben naponta 25.000 adag étel készül el.  Bár a zöldterület karbantartási, őrzési szolgáltatások nem tartoznak alaptevékenységeink közé, az ügyfeleink teljeskörű ellátása érdekében szakembereink készek ellátni a folyamatos vagy eseti feladatokat.  Támogató szervezeti egységünk gondoskodik róla, hogy egyetlen feladat se maradjon ellátatlanul, megrendelőink mindig biztonságban tudják magukat.

műszaki üzemeltetés, létesítmény üzemeltetés, facility management, létesítménygazdálkodás

Szolgáltatásaink

  • műszaki üzemeltetés;
  • takarítás;
  • étkeztetés
  • őrzés, biztonsági és recepciós szolgáltatások;
  • zöldterület karbantartás és növénygondozás;
  • beszerzési szolgáltatások;
  • raktározás, logisztika.

Tevékenységeink közül partnereink tetszőlegesen választhatnak, minden igény megoldásához rugalmas vállalkozói szemlélettel kezdünk hozzá. Egyedülálló referenciáinknak, tapasztalatainknak köszönhetően, olyan atipikus feladatokat is el tudunk látni, amelyek például nemzetbiztonsági átvilágítást, teljeskörű járműhigiéniai (busz, vonat, repülőgép) hozzáértést vagy akár 50.000 m2-t meghaladó kórház- és műtőtakarítási kapacitást igényelnek. Szolgáltatásaink tartalmilag mindig követik a legújabb trendeket, így például portfóliónkban már szerepelnek a legmodernebb higiéniai bevonatolás készítések vagy graffiti tisztítási és védelmi eljárások.

Felkészült és tapasztalt szakértői csapatunk teljeskörű műszaki tudásbázist biztosít, így az építőipari munkáktól kezdve a tűz- és munkavédelmi tanácsadásig, minden szakterület ellátására képesek vagyunk. Ellátói hálózatunk, akciócsoportjaink és a legmodernebb kommunikációs eszközöket alkalmazó ügyfélszolgálatunk révén minden szolgáltatási területen vállaljuk a bejelentést követő 2 órán belül az elhárítás-ellátás megkezdését. A hazai FM piacon egyedülálló módon önálló raktárbázissal, logisztikai központtal rendelkezünk, illetve az ország minden településére korlátlanul vállalunk szállítmányozási megbízásokat.  

takarítás, intézménytakarítás, catering, étkeztetés