Érdekességek rólunk

Büszkék vagyunk a kiváló eredményeket elért séfjeinkre!

Az ötödik Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) indulóinak az volt a feladata, hogy maximum 420 forintból finom, tápláló és egészséges ételeket készítsenek, amelyek a magyar konyha hagyományaira épülnek. A november 22-én megrendezett régiós elődöntőben 26 közétkeztető konyha mérte össze a tudását, az országos döntőbe a régiókban lezajlott elődöntők eredményeinek összesítése alapján a 10 legjobb teljesítményt elért csapat juthatott be.

A 2016 február 19-én megrendezett döntőbe jutott három PQS csapat kimagasló eredményeket ért el!  A feladat ugyanaz volt, mint a selejtezők során, azaz nettó 420 forintnyi értékű alapanyagból háromfogásos ételsor elkészítése összesen három óra alatt.

A zsűri a következő díjakat osztotta ki induló csapatainknak:

1. helyezést ért el a PQS Catering - Budapest régió csapata: Dudok János és Egri Zsolt

A PQS Catering - Kelet-magyarországi régió csapata: Sipos Marianna és Pálfy Henrietta a legjobb desszertnek járó különdíjat nyerte el.

A PQS Catering - Nyugat-magyarországi régió csapata: Lendvai Zoltán és Gőber Péter megnyerték  a Kehida Thermál, valamint az Oldalas Magazin különdíját.

Az eseményen készült képek ide kattintva megtekinthetőek.

Hajrá FTC-PQS Waterpolo!

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a PQS International Kft. 2015 szeptember 16-ától az FTC felnőtt vízilabda csapatának névadó szponzorává vált. Az FTC feltörekvő csapatának elszántságát és a klub megújuló szellemiségét testközelből kísérjük figyelemmel, hiszen cégünk a Népligeti FTC központban teljes körű létesítménygazdálkodási szolgáltatást biztosít a klub számára. A Fradiban sportoló fiatalok akaratereje és az egyesület professzionális vezetését példaértékűnek tartjuk,  közel áll a mi üzleti filozófiánkhoz is.  Egy közel 120 éves egyesület, országos ismeretségű szakosztályának névadó szponzori státusza felelősséggel jár, amelyet magunkénak tudva továbbra is kiemelt figyelemmel és körültekintéssel kívánjuk szolgálni minden partnerünket. 

Oktatás

Cégcsoportunk az első és eddig egyedüli piaci szolgáltató, amely felkarolta a létesítménygazdálkodás oktatásának ügyét. Meggyőződésünk, hogy a megfelelő, a szakmai trendeket ismerő, tehát felkészült és egyúttal dinamikus szakember utánpótlás csak megfelelő képzési háttérrel teremthető meg. 

létesítménygazdálkodás, facility management

A létesítménygazdálkodás szakmai fejlődése, a szakemberekkel szembeni elvárások a technikai robbanással párhuzamosan ugrásszerűen nőnek, így az oktatás támogatása elemi érdekünk. Az oktatásban való részvétel kollégáinkat is mind jobb teljesítményre, a life long learning jegyében folyamatos fejlődésre sarkallja.