Minőség

Cégcsoportunk alkalmazkodva a piaci és szakmai elvárásokhoz, rendelkezik minden olyan irányítási rendszerrel, amely a korszerű és fenntartható működést biztosítja. Irányítási rendszereink az integrált bevezetésnek köszönhetően a szolgáltatási portfólió minden ágára kiterjednek. 

Az Év Üzemeltető Cége díj

Az iroda.hu által szervezett rangos ingatlan szakmai megmérettetésen összesen 9 kategóriában, immáron ötödik alkalommal díjazták az elmúlt egy esztendő legkiválóbb ingatlan fejlesztéseit, irodáit, szolgáltatóit és szakembereit. A nevezők közül elismert szakmai zsűri választotta ki a helyezetteket és a nyertest egy átlátható döntési folyamat során, amely a tovább emeli a díj súlyát.

A 2014-es versengésben olyan elvitathatatlanul minőségi projekteket díjazott a zsűri, mint az Eiffel Palace fejlesztése vagy a közel 20 éves Bank Center környezettudatos átalakítása, de például az Év Ingatlanpiaci Személyisége Scheer Sándor (Market Zrt.) lett. Az illusztris mezőnyben a PQS Cégcsoport az Év Üzemeltető Cége kategóriában az előkelő 2. helyezést érte el.

A díjra vonatkozó részletes információkat a következő linken találhatja: http://azevirodaja.hu/gyoztesek-2014.

Környezetközpontú irányítási rendszer

MSZ EN ISO 14001:2005

2004. óta birtokoljuk a tanúsítványt, amelynek irányelveit mind a szolgáltatásainkban, mind pedig a nem-alaptevékenység részeként folytatott működésünk során alkalmazunk. A különböző erőforrásokkal való hatékony gazdálkodás révén egyrészt megfelel cégünk a környezetvédelemmel kapcsolatos társadalmi elvárásnak, másrészt pénzügyi megtakarítások is realizálhatóak. Cégünk életében a környezet védelme nem külső kényszer, hanem hitvallás.

facility management, létesítménygazdálkodás, ingatlan üzemeltetés

Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszere

MSZ EN 28001:2008

2008-ban nyerte el cégcsoportunk irányítási rendszere a minősítést, amely tükrözi, hogy a cégcsoport elkötelezett a felelős munkáltatói szerep mellett. Meggyőződésünk, hogy a kiszámítható, hosszú távra tervezhető munkakapcsolat, mind a munkaadónak, mind pedig a munkavállalónak elemi érdeke, mindemellett  pedig tiszteletben tartjuk szakembereink jogi és erkölcsi igényeit, biztonságát. A létesítménygazdálkodás során végzett munka bizony sok kockázatos helyzettel jár, amelyeknek megelőzése a munkaadónak nemcsak kötelessége, hanem érdeke is.

minőség, műszaki üzemeltetés, fm, létesítmény karbantartás

Minőségirányítási rendszer

MSZ EN ISO 9001:2009

Minőségirányítási rendszer (MIR) nélkül egyetlen vállalkozás sem lehet versenyképes a 21. században. Cégcsoportunk gyakorlatilag megalakulása óta építi, tökéletesíti saját rendszerét, amelynek bázisául az alapító PLURAL GmbH által bevezetett, a hagyományosan magas német minőségi elvárásoknak megfelelő eljárások szolgáltak. Egy minőségirányítási rendszer fejlesztése a létesítménygazdálkodásban soha nem nevezhető lezárt feladatnak, bár 1999. óta rendelkezünk a szükséges tanúsítvánnyal, mindig igyekszünk lépést tartani a kor elvárásaival, és az eltérő megbízási konstrukciókból adódó különböző minőségi követelményekkel. A minőségirányítás számunkra a hatékony, pénzügyileg sikeres működés és a hosszú távú ügyfél-elégedettség eszköze.

létesítménygazdálkodás, létesítmény fenntartás

Információbiztonság irányítási rendszer

MSZ ISO/IEC 27001

Létesítménygazdálkodó vállalkozásként munkatársaink és megbízott partnereink a feladataik ellátása során olyan üzleti és műszaki információk birtokába kerülnek, amelyek megrendelőink számára felbecsülhetetlen értékkel bírnak. Ezeket a bizalmas adatokat meg kell őriznünk mindenkor, illetéktelen birtokába nem kerülhetnek sem a megbízásunk ideje, sem pedig annak letelte után. Kialakított és bevezetett információ-védelmi rendszerünk és az ezt leíróbelső szabályozásunk 2013-ban elnyerte a vonatkozó ISO minősítést, amely további megerősítést jelenthet ügyfeleink számára, megbízható és stabil partneri együttműködésünkről.

cafm, létesítménygazdálkodás, facility management