Takarítás

Cégünk több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal bír irodaházak, kórházak, gyárak, ipari létesítmények, tömegközlekedési eszközök takarítási feladatainak ellátásában. Mind takarítógép, mind pedig vegyszer-technológia területén a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, gondosan ügyelve arra, hogy munkatársainknak legyen lehetősége azok helyes használatát elsajátítani és így a rendelkezésre álló erőforrásokat hatékonyan alkalmazni, magas minőségű, megbízható szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek. Ügyelve a környezeti terhelés minimalizálására, arra törekszünk, hogy takarítási tevékenységünk során a higiéniás szempontok érvényesülésén túl, egy adott létesítmény esztétikai minősége is tartós maradjon. 

Országos szolgáltatói hálózatunk rugalmasan, pontosan és számon kérhető módon teljesíti feladatait, amelynek előnyeit több száz intézmény és cég tapasztalta meg az elmúlt években. Szakembereink körülbelül 1 millió négyzetméternyi felület napi tisztán tartásáért felelősek.

ipari takarítás, takarítás, tisztítás technológia

Kórháztakarítás

A kórházhigiénia a takarítás-technológiában a legmagasabb minőségi és üzembiztonsági követelmények teljesítését igényli. Nagy felelősséggel és kockázattal jár az ilyen típusú feladatok ellátása, hiszen közvetve vagy közvetlenül, emberéletek múlnak kollégáink munkáján. A kórtermektől a transzplantációs műtőig mindenhol találkozhat kollégáinkkal, akik több mint 20 éve a megrendelők megelégedésére végezték munkájukat hazánk legnevesebb intézményeiben. A kórházhigiénia fegyelmet, precizitást és rugalmasságot igényel, ugyanakkor az egészségügyi szolgáltatók korlátozott pénzügyi lehetőségei miatt, hatékony eljárások és munkaszervezés alkalmazása szükséges.

Tevékenységeink:

 • kórtermek és közösségi terek igény szerinti intenzitású takarítása függően az adott terület jellegétől és az általános vagy időszakos infekciós kockázatoktól;
 • műtők takarítása és fertőtlenítése a beavatkozásokat megelőzően és azokat követően a sterilizációs követelményeknek megfelelően;
 • átfogó kórház higiéniai rendszer kidolgozása és bevezetése,
 • minőségbiztosítási támogató módszerek bevezetése és alkalmazása;
 • mosodai szolgáltatás.

kórházhigiénia, kórháztakarítás, kórház takarítás

Járműtakarítás

A járműtakarítás során igen változatos és különböző összetettségű feladatokat látnak el kollégáink. Míg például a vasúti járművek takarítása rendkívüli hatékonyságot és rugalmasságot követel meg, addig az utasszállító repülőgépek műszaki felülettisztítása egy rendkívül bonyolult és szigorú rend szerint zajló munka.

Tevékenységeink:

 • menetrendhez igazodó vasúti járművek takarítása a magas színvonalú Stadler és Bombardier szerelvények esetén;
 • repülőgépek műszaki felülettisztítása az érvényes nemzetközi műszaki protokollok szerint;
 • a fővárosi tömegközlekedésben és az országos buszhálózatban résztvevő közösségi járművek takarítása.

járműtakarítás, járműhigiénia, jármű higiénia, vonat takarítás

Intézménytakarítás

A hagyományos értelemben vett intézménytakarítási szolgáltatásokkal kapcsolatosan mindenképpen említésre méltó, hogy kollégáink gyakorlatilag az ország minden nagyobb településen megtalálhatóak, így hatékonyan tudjuk ellátni nemcsak nagy alapterületű intézmények, de akár néhány száz négyzetméternyi felület napi vagy időszakos takarítását is. Akciócsoportunk az év minden napján az ügyfelek rendelkezésére áll, hogy a havaria helyzeteket követő eseti vagy rendes nagytakarítási feladatokat ellássa.

irodatakarítás, intézménytakarítás, intézményi takarítás

Tevékenységeink:

 • irodai és közösségi területek rendszeres és nagytakarítása, felületkezelési eljárások;
 • gépészeti és termelő területek, tiszta terek takarítása;
 • homlokzatok és üvegfelületek külső és belső takarítása állványos vagy alpintechnikával;
 • korszerű szelektív hulladékkezelés, hulladékdarálás, tömörítés, megsemmisítés.

Külterület és növény

A szolgáltatási csomag keretében ügyfeleink a zöldfelületek karbantartásától - növénygondozás, kaszálás, stb. - az út- és járdafelületek rendszeres vagy eseti tisztításán át, a hóeltakarításig tetszőlegesen választhatnak, hogy milyen szintű és biztonságú ellátást igényelnek. A felmerült váratlan helyzetekre képesek vagyunk igen gyorsan reagálni, így talán nem véletlen, hogy hosszú évek óta jelentős szerepet kapunk a fővárosi tömegközlekedés üzem- és utasbiztonságára nagy befolyással bíró hóeltakarítási feladatok ellátásában. Modern gépparkunk és felkészült munkatársaink segítségével a legváratlanabb helyzetekben is hatékonyan tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni.

parkgondozás, takarítás, üzemi takarítás